Menu Sylwestrowe



Dania Gorące podane do stołu

  1. De volaylle z kurczaka, ziemniaki puree, surówka
  2. Ragoût – francuski specjał
  3. Pieczeń wieprzowa w sosie własnym, kopytka domowe, surówka z czerwonej kapusty
  4. Żurek po Częstochowsku

 



Zimna płyta, napoje, owoce, ciasto

  1. Półmiski wędlin
  2. Sałatka grecka, gyros, królewska
  3. Tymbaliki z musem chrzanowym
  4. Śledź w oleju z czerwonym pieprzem
  5. Ryba po grecku
  6. Pikle (ogórki, papryka)
  7. Koreczki bankietowe – mix
  8. Pieczywo (jasne, ciemne)
  9. Owoce (mandarynki, kiwi, pomarańcze, jabłka, ananas)
  10. Cztery rodzaje ciasta (sernik, jabłecznik, czekoladowe, krówka)
  11. Napoje chłodzące (soki – pomarańcz, porzeczka, jabłko; napoje gazowane typu – coca cola, sprite, krzyś, oranżada; woda mineralna
  12. Lampka szampana dla każdej osoby

 



Bufet Kawowo – Herbaciany
Idealnym rozwiązaniem dla podtrzymania żwawej atmosfery i odgonieniu senności są przygotowane przez nas kąciki kawowo – herbaciane w postaci 4 oddzielnych bufetów. W tym miejscu będą mogli Państwo poczęstować się napojem herbacianym jak i skosztować kawy, która pomoże w dotrwaniu do końca balu 🙂


Dodatkowo Gwarantujemy

  1. Salę podzieloną na sektory – scena, parkiet, miejsca siedzące
  2. Profesjonalne nagłośnienie i oświetlenie sali
  3. Zespół muzyczny AQURAT Band w składzie 5 osobowym – wokal żeński, dwa męskie, gitara elektryczna, gitara basowa, instr.klawiszowe, perkusja – więcej info o zespole w zakładce Partnerzy
  4. DJ-ów grających w przerwach zespołu
  5. Ochronę
  6. Fotografa – fotorelacja z balu będzie umieszczona na serwerze
  7. Szatnię
  8. Parkingi dla samochodów
  9. Obsługę kelnerską
  10. W pełni uposażoną zastawę